VALBORG

HEJ
HEJDÅ NU DRAR VI

EN RIKTIGT BRA DAG!!

med vänner och mysmiddag :)

MINNETONKA♥


HELGVilken helg! Vänner, Drinkar, nytt folk, Sthlm, shopping, tapas, drinkar, fest, kaos och mera kaos.
Slutade bra med pizza och cola :)


TRÄNATRÄNATRÄNA

Jag har gått runt med ett äpple i min väska hela tiden i typ en månad. Jag tror att jag ska äta det, men gör aldrig det.
Måste börja äta nyttigare och träna så man kanske mår bättre och orkar mer och får bort tjockismagen. Så nu jävlar1!!! Inga ursäkter. Nu ska jag äta äpplet!!

IDON'TNEEDYOU

Är det vår? :)

BUU

tumblr


"I'm fearless, I'm fearless. Don't you try and grab hold on my soul."Känner mig som en walking dead.

JUSTNOTHING


HEARTLESSMin ena bror fyllde år häromdagen. Jag hade lagat jättegod mat och vi hade fixat efterrätt och stoppat i ljus. Jag sa att han skulle önska något när han blåste ut ljuset. Ni vet som man gjorde när man var liten. Efteråt så ville han berätta vad han hade önskat. Han önskade en hjärna till vår bror så att han kan tänka, mod till min mamma så att hon typ vågar mer eller nått sånt och ett hjärta till mig för att jag är hjärtlös...
eeh alltså hahahah HJÄRTLÖS?! hahah va?!

MJAUU

Ligger här och snorar och kollar på massa serier och typ allt skit som går att se på alla play kanaler. Spännande va? Kan inte bli bättre. Vad gör ni då?

PÅSKMIDDAG


GLADPÅSK

Igår efter att jag hade ätit pappas goda lax med ris trotsade jag förkylningen som låg där och lurade och träffade upp Nini och några andra för en lugn kväll på stan. Vi satt på Terassen och drack drinkar, snackade, tog det lugnt och hade det mysigt. När vi hade bestämt att åka hem blev jag istället hjärntvättad till att gå till en klubb av några andra muppar och fyfan vad jag får äta upp det idag eftersom jag har sovit förjävligt och vaknat upp med dunderförkylning. Jag blev ä g d.
Och just idag ska vi äta påskmiddag och jag har inga smaklökar... så jävla ä g d. haha. Så kan någon vänlig själ komma hit med nässpray och sånt? ...Snälla? *håller alla tummar och tår* osv.
Men iallafall så vill jag önska er alla en Glad Påsk! Hoppas ni har det mysigt.
Kärlek.

igen?


eller vad säger ni tjejer, ska vi köra igen? :)

Partey

Som börjar med kurdisk dans. Och Bella har intagit sin plats


LIKE A MERMAID

Bilder från tumblr


RSS 2.0