JUSTSOMESKIRTS

Trots att det är vinter och kallt så tänker jag på vår och sommar. Jag är väl den enda som gör det. Eller? Nähe. Jag är i alla fall helt frälst av långa kjolar, långa härliga fladdrande kjolar. Vad tycker ni om dessa?
 

MYS

 
I måndags träffade jag vänner och åt god mat och hade det supermysigt. När man känner att tiden inte räcker till så uppskattar man verkligen sådana tillfällen... inte annars... hehe.. nä, men hela veckan har jag varit en zombie och det var så värt :)

THEHEAVENLYSTAIRS

Alltså det här är så coolt. FÖR coolt!! Till och med för coolt för coola jag... hjehjehje

Men det här vill jag göra!! Skulle nog ta kål på min höjdrädsla... eller mig... Vilka är på?

 

"We hope you’re not afraid of heights, because this even made our palms sweat. What you see below is a mountain in China called Mt. Hua Shan. At its base, you’ll find a gigantic set of stone stairs, called “the Heavenly Stairs.” These stairs go so high up the mountainside, it’s hard to see where they end. If that wasn’t enough, the precarious stairs lead to the world’s most dangerous trail, the Hua Shan plank path. The plank trail leads high up the Hua Shan mountain just outside the city Xi’an. No one will force you to wear safety gear, although it’s strongly encouraged. The trail itself is dangerous and stunning, but what is at the top will really shock you.

So, either these people really like dangerous climbing, or they really like tea. Either way, you should probably check out the teahouse at the top of Mt. Hua Shan.

Source: reddit.com

Just make sure to bring a helmet."
Läst här.
 

Kom och tänka på när vi hikeade på Kauai. Mitt på dagen. Det var så varmt och svettigt. Kunde inte andas och höll på att svimma...

Eller nä.. kanske inte.. Vi skulle till en undangömd strand men vi pallade inte mer så det slutade med en promenad där vi mest stod och poserade på bergen och fotade, som ni ser. Men typ ALLA hikeade på Kauai. Finns hur många hiking trails som helst.

JUL2013

 
Jag har haft en underbar Jul. Bakat, ätit massa gott, umgåtts med familj och fått julklappar. Kände mig som ett barn igen :)
 
Gjorde dessa doftljus och gav bort i julklapp. Zuperstålt :)
 
Hade även en fantastisk födelsedag med tårta, blommor, myspys och ärenden. Och ett fantastiskt födelsedagsfirande med middag och fest med familj och vänner.
 
Såg då ut såhär.
 
 
 
Jag är så tacksam ♡ ♡ ♡

RISTAFALLET2013

Var även förbi Ristafallet (igen) en snabbis på vägen hem. Så fint!
 
 
Stackars Linda som bröt handleden i backen satt kvar i bilen..

ÅRE2013


 
Åhh... Vilken härlig semester jag har haft! Var bland annat i Åre med vänner och åkte skidor, afterski, basta, bada och firade nyår.
 
Kunde inte vara där lika länge som de andra och det var så tråkigt.. så vi åkte till Romme i Lördags. Inte lika bra åk men det var kul!
 
Cool snowboardåkande farsa!
 
 

RSS 2.0