DETVÄXER

 
Minns ni att jag ville plantera? Här ser ni hur det har gått hittills. Otroligt kul att det växer!!
Tomater, solrosor och kål är det ni ser.

SUNEARTHLIVELIFELOVE

Lite bilder från pradiset på jorden.
 


"If I had to choose a religion, the sun as the universal giver of life would be my god."
- Napoleon Bonaparte
 
Såg ni solnedgången ikväll?? Om inte så missade ni något fantastiskt. Jag jobbade men såg den genom stora fönstren. Önskade att jag var utomhus med en kamera i handen. Den var helt magisk. Har aldrig sett någon sådan här i Sverige. Pågick i ca 30 minuter.. först var himlen helt knallgul och solen lös förtfarande från horisonten, sedan blev den färgad i stark orange och till sist lös hela himlen i brodrött. Som sagt önskar jag kunde fotat det hela.. en bild säger så mycket mer än ord. Jag blev i alla fall helt fascinerad och gick runt och ba "kolla, kolla" . Vet inte om andra blev lika fascinerade... men, det måste dom ju blivit.
 

SÖNDAGSFRUKOST

 
Apelsin, äpple, kiwi, sharon, dadlar och jordgubbar toppat med vaniljkvarg och granatäpple. Muuums.

Love my Arnhem clothing pants
 
I går åt hela familjen middag tillsammans! Vi åt på en persisk restaurang och firade Nouruz. Så gott med lax, ris, sallad, auberginröra, yoghurt, grillad kyckling, fasenjan m.m.
Vi pratade lite om allergi eftersom min bror är allergisk mot nötter och baljväxter och kunde därmed inte äta några av rätterna som innehåller det.. Helt plötsligt när jag nästan hade ätit klart så märker jag att mina läppar kliar som fan och det känns som att dom skulle vara som bollar. Helt riktigt så var dom svullna.. inte som bollar men ändå. Då säger min bror att det är en av de allergiska reaktionerna man kan få. Hell no, no no no, nooo.
No no no no. Det får det inte vara. Jag vet inte vad det var men lite konstigt var det... Så nu vet ni! Man behöver inte restylane.. bara en allergisk reaktion. Hmm..

HUDVÅRD

För ett tag sedan var jag på Salong Ninah och gjorde en permanent ögonfransböjning och färgning. Såhär blev resultatet:
 
 
Skillnaden blev ännu tydligare i verkligeheten och jag är så nöjd! Öppnar upp ögat mer och ser piggare ut utan att behöva använda smink. Tack Ninah :)
Passade även på att köpa nya hudvårdsprodukter från Exuviance. Kände att det var dags att bry mig om min hy på riktigt!
 
 
 
 

VÄXTHUS

 

a Picture Is Worth a Thousand Words

 
Dessa bilder som är tagna i Hawaii pryder nu väggarna i form av finfina tavlor tack vare min kära ♥
 

RSS 2.0