OHBOY!VILKETVACKERTVÄDER

Men det är jag för trött för att ha ångest över att jag har missat/missar...
Och jag har fått helt färska och nyplockade kantareller som jag nu ska steka i smör och äta! MUMS
Skogens guld
 

YEAH

She's baaaaaaaack. Jag har hittat min resväska!!!! Kom precis hem efter att ha hämtat deeeeeeen :D:D
Det har tagit jävla massa tid och en del pengar men nu har jag den!! (dock inte hittat han som tog den.) Jag hade accepterat att jag aldrig någonsin skulle få den och accepterat att jag har dålig Karma. Men nu kanske jag inte har det? eller det kanske jag ändå har efter mitt beteende.. hmmm. I'll try my best att vara en superdupergod människa i fortsättningen.
 
Peace&Love

JC|EVERESTBOOTS

Hade på mig mina nya fördyra assnygga skor från Jeffrey Campbell. 

DANZA/PAUZA

I Lördags var vi som sagt ute och vi danzaaa och partajade med inga mindre än... det är nu ni ska gissa.. Har ni gissat?.. här kommer svaret... Panetoz!! Shit shit shit det trodde ni inte va?! Ni vet dom som sjunger "dansa, pausaaa" I alla fall så var det så jäkla kuul och här kommer ett gäng suddiga bilder på kvällen.Efterfezzt
Jag skulle ta en bild på hans blinkande T-shirt men alltså vad trodde jag? att det skulle blinka på bild eller.. haha
 
Kul kul kul var det men dagen efter var mindre kul.. för mitt huvud. Sov hela dagen igår men nu så är jag vaken! Woho... hm..
 
 

HMM

 
Ikväll ska vi ut och partajja och clubbaa.. och jag undrar vad jag ska ha på mig.. hmmm

SKATERGIRLS/SKATERBOYS

Har typ bara massa skate bilder från Finland på mobilen. 
 
 
 
 
 
 
 

WHATISWRONGWITHYOUPEOPLE

Vilken jävla soppa. Så irriterande. Massa tack till mina tjejer iaf som hjälper mig med allt dektektivarbete. ♥

ITSUCKSTOBEMESOMETIMESANDITREALLYSUCKSTOKNOWME

Pocahontas is gone och jag vet inte när hon kommer tillbaka, OM hon kommer tillbaka. Jag blev påtvingad the real hippie style life eftersom någon tog mig resväska som var fullproppad med ALLT jag gillar och "behöver" på skit SJ tåget. Hela grejen är så skum och invecklad. Såklart vet jag att det bara är saker men jag kan inte rå för hur mitt humör har gått upp och ner. Det är ändå mitt intresse och det är jag som har jobbat, valt hur jag spenderat det jag tjänat, lagt ner massa tid, fått, gjort minnen osv. Så det känns som en jävla förolämpning att den inte finns att hitta någonstans. Men men. Det känns dumt att bry sig om saker, det som är viktigt är ju hälsa, tak över huvudet och mat i magen och jag hade det jävligt bra med mina underbara stackars vänner...
 
Vi festade, drack shots med grädde på, dansade, solade, fick frukost och kaffe serverat, promenerade, läste bok, lyssnade på gitarr och sång, såg den finaste stjärnhimlen med de otroligaste stjärnfallen (sjukt många), åkte skateboard, spelade boll och annat, badade, gjorde basturis, bastade, drack öl, grillade, fick massa jävla myggbett, försökte fiska mmm.
 
(Kan nte lägga upp några bilder just nu eftersom kamera och mobil laddare/sladd även låg i väskan)

SEMESTERTAJM

Snart åker vi till Finland!! :) Eller rättare sagt, i morgon. Så här såg det ut förra året, och denna gång kommer att bli minst lika bra!!
 

FREEPEOPLE

 
Jag haffade dessa utsvängda spetsbyxor från FreePeople på Ebay. Tycker de är rätt coola. Måste bara sy upp dem en bit. 
 
(Ser lite ut som en gorilla på bilden i miniatyr, hehe. Ni får ursäkta mina poser. Bli inte rädda. Deärbarapåskoj ;) )

UTE I SOLEN

 
Blåmärkena är fortfarande kvar efter laser gamet. 
 
Grattis till fina Elina som fyller år idag :)
 

INSTAINSPO

 
Jag har haft sån jäkla huvudvärk idag och har sovit typ hela dagen. Har kollat på tre fina filmer den senaste tiden. Dear John, Elvis and Annabelle och Like Crazy. Och bölat till dem såklart. Rekommenderar dem i alla fall om ni gillar kärleksfilmer :)

PEPP

 
Tjej-pepp på klubbtoan. Gillar när tjejer håller ihop och är schyssta mot varandra istället för att vara elaka och fientliga som de kan vara ibland "bara för att"... 

RSS 2.0