70's DENIM

Jag vill så gärna ha en Vintage 70-tals jumpsuit i denim.
 
De snyggaste men även dyraste har Stoned Immaculate Vintage. (Säg till om ni hittar någon i en mer passande hippie prisklass.)
Kolla in dom! Älskar allt dom har. 70-tals himmelrike.
 

FINLAND/LAPPLAND

Just det... Lite såhär såg det ut på vår roadtripp..
 
Vi åkte över Höga Kusten Bron
Massor med väg.
Fikade vid Kalixälven.
Fyndade på Fynd Boden, ett par varma sockor!
Framme i Finland.
Tomten hade gått på semester eller något...
Polcirkeln!
Övernattade i Rovaniemi innan vi åkte vidare till Ivalo.
Såhär såg det ut mitt i natten. Det blev aldrig mörkt.
 
 forts. följer....
 
 

ANANAS 1-0

 
Igår åt jag en skiva ananas och blev helt utslagen. Jag sov hela eftermiddagen, kvällen, natten och morgonen, vaknade vid 13. Tidigare när jag har druckit eller ätit ananas så har jag fått ont i magen, men denna gång var värst. Fick kramper i magen och brännande känsla som gick hela vägen upp till munnen och hade spykänsla hela tiden. Hur är det möjligt? Kan man vara överkänslig mot ananas?

DILL

 
Ikväll var vi på Lidl's Pop-up restaurang DILL och åt en fem-rätters meny! Kul idé, bra reklam. Min favorit var laxen som man fick en pytte mini portion av och även efterrätten var så god bestående av bland annat saltad karamellglass. Kött är inte i min smak och det var den enda rätten som serverades i normal portion förutom efterrätten som var i helt lagom sötsak-storlek. Så synd att man inte fick välja. Men annars inte en helt fel måndagskväll!
 
 
 

NATT

 
Hej Hej! Kom hem i helgen efter en lååång resa tillbaka. I helgen har vi fixat och planterat i växthuset. Uuuh så jobbigt, men kul! Spännande att se hur det går. 
 
Natti Natt.

RSS 2.0