MARLEY.

Hej hallå vad gör ni för något? Jag kollade nyss på "Marley" på svt såhär på en Lördagskväll. En dokumentär om ja, Bob Marley. Alltså vilken människa, vilket hjärta. Får man önska lite att man levde på hans tid? Om jag tar med mina nära och kära och lever loppan i våra ungdomsår på 70-talet.
 
 
 
Lite osedda bilder från Hawaii.
 
 
 
 

KUOHIJÄRVI

 
På tal om solnedgång...
Här fiskar vi med båt medan solen gick ner och det var så otroligt vackert. En av de vackraste solnedgångar jag har sett.
 
 
 
 
 

 
Jag fick mitt första napp, någonsin! En liten aborre.

VÄÄKSY

Här är vi på Ellis familjeställe i Vääksy. Så sjukt fint! Huset lågt högt upp med en fantastisk utsikt och nedanför vid sjön fanns en bastu. Det var en magisk kväll och vi hade en magisk himmel med solnedgång på ena sidan och samtidigt en lysande måne på andra.
 
Erika sjunger Waka-waka och vi försöker dansa...
 
Tack för bilder Aino!

FINLANDSOMMAR

Åååååh det var så underbart hos muori i Finland. Men jag har nästan 2000 bilder.... uuuuuuh. Så ni får nöja er med dessa så länge. Men se sååååå underbart vi hade det!
 
 
 
 
 
Här gick vi fram och tillbaka till bryggan och sjön där vi solade, badade, åkte båt, fiskade, spelade musik, lyssnade på när Erika skapade musik, läste bok med mera. Här spenderade vi de flesta dagar och gjorde allt och inget. Fantastiskt. Vi hängde även med Eero och Elli och grillade och spelade frisbeegolf.
Vi var även vid Ellis familjeställe en dag och på Eeros födelsedagsfest en kväll. Men det kan ni få se sedan.
 
Lyckokänslor! Tack tack tack tack.

HOMEISWERETHEFLOWERSARE

 
Vi kom hem från Finland för ett tag sedan och ni ska få se hur bra vi hade det snart! Spännade va?
Igår var vi i storstan och shoppade loss och åt sushi/kina buffé tills en ville spy...
För övrigt så attackerar mördarsniglar och larver växthuset så där har vi kapat massor av buskar. Det tog sin lilla tid. Kapade även av solrosor och satte i en vas här hemma.
 
 

SEMESTER

 
 
Nu åker vi båt till Finland :)

RSS 2.0