MITT HJÄRTA

 
HAHAH alltså Bellisen... Hon är inte lätt att få på bild.
 
Kolla här när hon var bebis, så söt!! Hon hade sina uttryck redan då. Min stora tjej!!

BLOMSKOTT

 
Nu har jag äntligen fixat krukor och äntligen planterat mina fina blomskott som jag fick av grannen. Det har redan växt ut rosa blommor på dem, well.. på ena.. för på den andra föll den av. Dessa krukor (exakt sådana jag ville ha) hittade jag på bytesboden på återvinningscentralen.. alltså gratis.. alltså återvunnet... ALLTSÅ har jag sagt hur mycket jag älskar återvinningscentralen. Hittade även en helt oanvänd hundbädd till Bellisen också. Ska ALLTID "shoppa" där...
Annars då? Hur har er måndag varit? Helgen?
Jag är trött, trött, trött och har för mycket som snurrar i skallen... som jag försöker pausa med blommor, haha. Hej Blombloggen.

TB/SPRING2014

 
Våren. När allt blir levande...
Jag hade köpt blommor, levande fina blommor, och var så glad.
Snart hörni, snart är det minusgrader.
Allt är så mörkt nu och deprimerande.
Men jag hoppas verkligen på mycket snö så att det blir ljusare, finare och roligare.
 
 

KAKEL

 pics: different blogs
Love it!

EASYRIDER

 
 
Glad farsdag!
Själv har jag legat som en zombie i helgen utan ork och med huvudvärk. Antar att det kan vara järnbrist... Japp, halva livet har en PMS och järnbrist. Så grattis alla pappor (män) som slipper sådant.
Men nu har jag klagat klart på småsaker och vill ge en tanke till de som inte har möjlighet att fira/träffa sina pappor... ♥ kärlek till er.

lalalalabamba

 

BABYSHOWER


Var på Elinas babyshower i lördags. Så fint hon hade styrt upp, och riktigt kul var det! Massor av mat, roliga lekar och härligt folk. Världens sötaste katt han hon också! Måste säga att jag blir sugen på egen bebis. Snart kanske.. vem vet. haha
 

RSS 2.0