LOLOLOLOVEFOREVER

Upptäckte att jag har skaffat mig allt från min svindyra "önskelista". Oooops.
Bara för det så har jag hittat ännu en grej som verkligen platsar in där.
 
 
Dröm-vinterjacka!! Alltså man lär ju aldrig frysa i denna!! Synd bara att den verkligen är svindyr och kostar ca en förmögenhet så att jag blir tvungen att frysa i vinter... Dvs om inte någon vänlig och omtänksam själ vill ge den till mig bara för att jag är så.. hm.. underbar??
Nää men skulle gärna vilja hitta någon liknande och billigare, så please let me know om ni ser någon! 

NAVAJO

 
Handgjord ring från navajoindian-reservatet. I silver och turkos. Älskar!

SPELL <3

 
SPELL Cowgirl Dreams Tassel Jacket
 
Love it! Tack vare Olivia på Spell så har jag min dröm jacka :))

AZTEC
Från landet kom jag hem med äpplen, päron, plommon och en sten.


MILLIONSTARSINTHESKY

Det är så sjukt vackert där. Jag låter bilderna tala för sig själva så gott det går. Tyvärr blev det inte en enda fisk, inte ens ett napp haha. Vi hade jätte fint väder men för blåsigt för att ta ut båten. Det var helt underbart ändå!!
 
STORA ÅLÖ

HEYHEYHEY

 
 

Känns inte okej att vakna klockan 5 på en ledig lördag men det är det!!! För nu drar vi till landet och fiskar. Yeeey! Håll nu alla tummar och tår för feta fiskar.

 

LIFEISGOOD

Life is good och jag känner mig lite bortskämd. Idag på jobb fick vi tårta för att vi är bäst ;) och häromdagen fick jag en fin liten present bara sådär. Idag har mami fixat massa gott för en kräftskiva sådär spontant för lilla familjen som vi snart ska fixa och mumsa på. Själv har jag skämt bort mig rejält med detta paket:
 


:)))) Bättre bilder sen. <3<3<3 
Btw Olivia på Spell är gryyymt bra!

FAVORIIIIT

Hade min favoritklänning på! 
..och mina favoritstrumpor! 

GOSHORTEY!IT'SYOURB-DAYWE'REGONNAPARTEYLIKEIT'SYOURB-DAY

Ja, i lördags var vi på Katias parteey med roliga lekar och allt. Gillar lekar :) Mitt lag vann så klart!
Vi vann var sin kam, haha. |  Snygga Katia i sin jacka som hon fick av mig :)Katt?                                        Fjant?
 

HEJHEJ

Hej på er! Det var ett tag sedan. Hur mår ni? Vad har ni haft för er? Jag har jobbat och haft en super bra helg.. eller ja en sup helg. I fredags var vi och såg Kapten Röd på Grönan. As bra! Och sedan råkade vi bli fulla och dansa sala på någon liten klubb. Dagen efter promenerade vi och åt glass i solen, antagligen den sista någorlunda varma solen.. sorgligt. Var bakis och skulle köpa en iphone laddare, smidigt... jätte smidigt. Vill ni se lite suddiga bilder på Kaptenen? 
Kul bilder.. haha.
Igår var jag på födelsedagsfest! Suddiga bilder på det får ni senare... Måste nog lära mig att inte ta suddiga foton.. och roligare foton kanske.
 

RSS 2.0