LILLA EKILLA

 
 Lilla Ekilla. Här finns tre små stränder där alla är välkomna. Stora som små, två ben som fyra ben. :)
 
 
 
 
 
 

PÅSTRANDEN

Plockade stenar, lol.
 
Har varit på stranden varje dag, tror jag, denna vecka och badat! Så skööönt med värme.
 
Men fyyy vad jag blir trött på hundhatare/djurhatare. Som får för sig att en kan börja skrika och gnälla hur som helst. Jag menar varför ska människan ha rätten att bestämma över djur, natur, mark och hav! Det är mer djur på denna jord än människor. Varför ska inte dom få ha rättigheter, lika rättigheter? Vad ger människan rätt till att bestämma det? Och var är deras skyldigheter?

SKÖRD


 
Tomatbuskarna växer och växer, ser ut som en jungel där inne. Men mycket annat som jag velat odla har blivit förstört. Någon/något äter upp det!! Vet fan inte vad det är??
All sallad, spenat, smultron och (nästan alla) solrosor är borta. Helt borta! Så himla tråkigt...
 

SOMMAR

 
Nu märks den, nu har jag upplevt den, SOMMAREN.
 
Solsken. Mys med vänner och familj. Sena nätter på uteplatser och altaner. Gott i glaset, gott i magen och gott i hjärtat.
 
Idag hade vi tänkt gå till stranden men när vi skulle gå försvann solen och det började åska. Så istället har jag städat och ätit mjukglass. Men imorgon så... kanske.
 
 

VINYL2.0

 
Igår var jag och mina syskon hos vår Far. Vi firade hans födelsedag i efterskott med en god middag tillsammans. Vi kollade på Wimbledon finalen och lyssnade på vinyl från 70-80-talet (Bland andra Bob Dylan, the Beatles, Bob Marley & the Wailers, Pink Floyd, John Lennon & Yoko Ono, Rod Stewart, Gerry Rafferty m.fl...)
medan vi tittade i gamla fotoalbum, även dessa från 70-80-talet.
 
Min föräldrar -81. | Coola Pappa.
Pappa till höger.
Min söta Mami ♥
 

SUNFLOWER

 
Min alldeles egna fantastiskt vackra blomma! Blir glad i hela själen när jag ser hur fint den har blommat.  Världens finaste solros. Jag minns när den bara var ett litet frö...

FINLAND/LAPPLAND 2

Inari.
Massor av renar överallt!
Saariselkä. Skidort. På bergstopparna fanns det snö kvar.
Så kul att få turista lite i Lappland men anledningen till varför vi åkte hit var för begravning, vilket inte är kul. Vila i frid. Sorgligt men fint på samma gång.
 
 

HELGEN

 
Jag skulle så gärna vilja blogga mer. Det är ju mitt lilla bildarkiv och det är så kul att kolla tillbaka och minnas. Jag älskar ju allt som har med bilder att göra, och att vara kreativ. Men det känns som att jag inte finner någon tid för det. Det får bli när det blir... Det har varit mycket jobb, de bästa har fyllt år, växthus, mys med Bella m.m. Sedan har jag inte varit på topphumör på sistone, alltså vi har passerat midsommar och det känns som att det är höst. Jag blir faktikt rätt deppig utav det och samtidigt så rusar tiden förbi. Inte mycket går som man vill (men när gör det det?) Tankar snurrar i skallen. Midsommardagen var en riktig kaosdag, allt gick fel. Men den var mysig i alla fall när vi väl var på plats hos mamma och åt en riktig festmåltid.
Aja nu låter det lite deppigt här, vilket jag inte vill att det ska göra här i min lilla blogg. Jag vill att den ska vara Glad och positiv!
Så i helgen så var vi på dagskryssning, shoppade och åt massor av mat. Sedan hängde vi med mamma och bror, vi gjorde mat och grillade, drack vin, lyssnade på musik, satt ute på balkongen och snackade och hade mysigt. Sist men inte minst så körde jag bil i Stockholm!! Woop
Peace out. Kärlek.

RSS 2.0