2015-02-17

 
Jag är så himla arg, ledsen, besviken och samtidigt helt tom. Dessutom har jag nog pms på det. All min frustration har jag tagit ut över min andra halva. Så den senaste tiden har varit allt annat än bra.
 
 
Hjärtesorg kan man få av annat än människor och hjärtevänner.
 
Det känns som att det gula huset har dumpat mig. Vårt gula fina hus som vi skulle skriva kontrakt för i torsdags. Men som sedan togs iväg från oss i sista sekund. Tack vare dess dumma ägare som valde att sälja till någon annan. En tant som var deras bekants bekant. Whaaaaaat?!
 
 
Bella växer så att det knakar, eller sparkar. Man kan känna och se(!!) deras små sparkar i magen. Helt otroligt. Men stackars Bella får inte sova ifred.
 
Vecka 6, dag 44, idag.
 
NU ska jag hoppa in i bastun!
 

★V.5★

 
Nyheten kom i måndags. Misstänkte att så var fallet, men nu vet en ju säkert av ultraljud. Bella har valpar i magen, fyra små knattar. Spännande! Hoppas bara att allt kommer gå bra, är ju sjukt nervös. Måste tänka positivt.
 
 
Här är hon i dag 39 av 63.

RUNT KNUTEN

 
 
Åååh solen, solen, solen. Igår satt jag ute en stund och lät den värma mina bleka kinder. Känslan av att vårsolen är här och hälsar på ger lite styrka i själen.
 

Annars knarkar vi Hemnet och spenderar all tid på visningar och allt som hör till. Det börjar verkligen kännas tröttsamt. Varför är det så svårt? Varje gång man känner att man har hittat rätt så är det alltid något/några problem med antingen huset, säljare, mäklare osv.
 

Nu har vi hittat rätt igen och det är så nära men ändå sååååå långt borta.

Igår fick vi veta en helt annan sak som gjorde att orosklumpen växte lite mer, samtidigt som det känns awesome!
 
 

RSS 2.0