HELGEN

 
Jag skulle så gärna vilja blogga mer. Det är ju mitt lilla bildarkiv och det är så kul att kolla tillbaka och minnas. Jag älskar ju allt som har med bilder att göra, och att vara kreativ. Men det känns som att jag inte finner någon tid för det. Det får bli när det blir... Det har varit mycket jobb, de bästa har fyllt år, växthus, mys med Bella m.m. Sedan har jag inte varit på topphumör på sistone, alltså vi har passerat midsommar och det känns som att det är höst. Jag blir faktikt rätt deppig utav det och samtidigt så rusar tiden förbi. Inte mycket går som man vill (men när gör det det?) Tankar snurrar i skallen. Midsommardagen var en riktig kaosdag, allt gick fel. Men den var mysig i alla fall när vi väl var på plats hos mamma och åt en riktig festmåltid.
Aja nu låter det lite deppigt här, vilket jag inte vill att det ska göra här i min lilla blogg. Jag vill att den ska vara Glad och positiv!
Så i helgen så var vi på dagskryssning, shoppade och åt massor av mat. Sedan hängde vi med mamma och bror, vi gjorde mat och grillade, drack vin, lyssnade på musik, satt ute på balkongen och snackade och hade mysigt. Sist men inte minst så körde jag bil i Stockholm!! Woop
Peace out. Kärlek.

Kommentarer
Postat av: erika

Meh! Sommaren har ju precis börjat! Midsommar är ju startskottet! ;)

2014-07-04 @ 17:28:14
URL: http://iknowbrunow.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0